За нас

Здравейте,

казвам се Антония Живкова - персонален и групов треньор, сертифициран нутриционист и горд собственик и управител на Mini Beast ltd. 

Идеята за #MiniBeast се роди в главата ми преди 3-4 години и остана там, докато се постарая всичко свързано с бранда да бъде точно както си го представях. Няколко години по-късно, с безусловна подкрепа от близките ми - моята малка мечта се превърна в реалност. Винаги съм знаела, че не искам да създавам и предлагам абсолютно нищо, в което не влагам частица от себе си и което не е подкрепено със стойност, много по-голяма от материалния аспект. 

Вдъхновението ми дойде от всички невероятни жени, с които професията ми ме среща ежедневно и техните уникални трансформации по време на нашата съвместна работа. Под трансформации далеч не визирам единствено физическите такива. Когато човек започне да се грижи за себе си, да спортува, да се храни разумно и осъзнато - промяната във външния вид е един прекрасен бонус, но това, което се случва отвътре е в пъти по-важно. Да наблюдавам как стотици жени, с течение на времето стават по-енергични, по-уверени, по-щастливи и горди от себе си и прогреса си е моята най-голяма мотивация. Моята роля е да бъда до тях и да не спирам да им показвам, че граници съществуват само и единствено в съзнанието ни и можем да постигнем неща отвъд най-смелите си мечти, ако просто повярваме в себе си, работим упорито и не се отказваме. А тъй като не мога да бъда физически до по-голямата част от вас, създадох #MiniBeastBands - един прекрасен инструмент, който да бъде вашата мотивация да не спирате да спортувате и да се грижите за себе си. Защото знам, че след всяка тренировка сме все по-заредени и мотивирани да покоряваме нови върхове. Защото знам, че всяка една от нас има силата да постигне всичко, което пожелае.

 С обич,

Антония

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки